top of page
Arkitektonisk Glass

Arkitektonisk Glass

Fordelene ved ClearShield Eco-Glass® går langt utover den egenskapen at det er enkelt å rengjøre. Det beskytter glassoverflaten mot skader forårsaket av korrosjon, forvitring og kjemisk forurensning.

For arkitekter, entreprenører, bygningseiere og driftere, gir ClearShield Eco-Glass® følgende fordeler:

 • Beskytter glass under bygging, reduserer byggekostnader og forsinkelser

 • Hjelper til i overleveringen av fullførte glassfasader i perfekt utseende

 • Gjør at glassene ser ut som nye, og opprettholder sitt rene og glitrende utseende

 • Reduserer vedlikehold og øker leietakere og brukeres tilfredshet

 • Spesifisering av ClearShield® bidrar til «Green Building»-initiativet ved betydelig å redusere bruken av vann og sterke rengjøringskjemikalier

Under bygging
Byggentreprenører står overfor problemet med betongsøl, sementstøv og svevestøv og andre typer alkaliske byggematerialer, som ødelegger og korroderer glassoverflaten på byggeplasser.

ClearShield Eco-Glass® bidrar til å redusere:

 • Ekstra-arbeid og kostbare utskiftninger på grunn av overflateskader på glass

 • kostnader ved ferdigstillelse og reklamasjoner

 • forsinket sertifisering / godkjenning ved overlevering av glasspartier

Etter bygging
Det er ikke til å unngå, ubeskyttet glass blir forurenset over tid, det ødelegger en bygnings utseende. Typiske forurensninger er slike som betong og silikonavrenning, trafikkfilm, sevje, pollen og kalk fra fugleekskrementer. 

Resultatet er kostbar og vanskelig å rengjøring. Med ClearShield Eco-Glass® betyr dette imidlertid:

 • mindre bruk av tilkomstutstyr for å vedlikeholde glasset

 • økt effektivitet og redusert frekvens på vindusvask

 • glasset forblir renere lenger


Arkitekter og Glassrådgivere

ClearShield Eco-Glass® kan spesifiseres for byggeprosjekter før installasjon. Fordelen er at glasset er beskyttet før, under og etter byggefasen og bidrar til å minimere forsinkelser. Kontakt oss hvis du er interessert i å spesifisere ClearShield Eco-Glass®.

Ubeskyttet glass som allerede er installert
For glass allerede forurenset under eller etter bygging, Ritec's team av spesialister kan renovere forurenset glass tilbake til sitt opprinnelige «som-nytt» utseende og gi effektiv beskyttelse mot framtidig forurensning. Klikk her for mer informasjon.

Arkitektonisk Glass: Service

Arkitektoniske «Case-Studies»

Arkitektonisk Glass: Projects
Lloyd's of London

Lloyd's of London Building

London, Storbritannia

Eierne av Lloyd's bygning fant at maling på rammene rundt atriumet flasset av og festet seg på glasset, noe som gjorde rengjøringen ekstremt vanskelig. Glasset ble konvertert til ClearShield® «non-stick» glass. I dag, flasser malingen fortsatt av, men takket være ClearShield® kan det lett tfjernes, og konvensjonelle rengjøring metoder er fortsatt tilstrekkelig for å vedlikeholde glasset.

Lloyd's driftssjef sa: "Vi er veldig imponert over ClearShield System, det har vært svært gunstig for våre anlegg og driften av disse, vi akter å fortsette med vedlikeholdsregime."

Grand Hotel Tijuana

Grand Hotel Tijuana

Tijuana, Mexico

Komplekset ligger i det sentrale forretningsstrøket i Tijuana, Mexico, og består av to tårn, hvorav ett, huser det 5-stjerners Grand Hotel.

Etter nylig å ha gjennomgått en fullstendig oppussing av lobbyen og gjesterom, stod fasaden igjen som flekkete og skitten, og regelmessig rengjøring var ikke lenger effektivt nok.


ClearShield Eco-Systemets unike renoveringsprosess brakte glasset tilbake til sitt opprinnelige glitrende utseende før de ble beskyttet med den holdbare prisbelønte ClearShield® beskyttelsen. Dette ikke bare sikrer at glasset vil motstå flekkdannelsen det tidligere var utsatt for, men det vil også gjøre rengjøringen raskere og enklere, så vel som mindre hyppige.


The Grand Hotel Operations Manager, sa: "Vi prøvde forskjellige produkter, men var aldri helt fornøyd med resultatet, og tålmodigheten var nesten over. Det var da vi fant ut om ClearShield®, vi gjorde en test behandling og var veldig fornøyd med resultatet. Vi bestemte oss for å bruke det på hele bygningen... resultatene er fremragende."


< Med renovering og beskyttelse (venstre tårn) og før-renovering

​ClearShield Eco-System® Prosjekt Galleri

Shanghai World Financial Center

Shanghai, Kina

Med en høyde på 492 meter, er denne prisbelønte bygningen en av de høyeste på fastlands-Kina.

Om lag 100 000m² med glass ble behandlet med ClearShield® i fabrikken før installasjonen. Dette betydde at kraftige uorganiske forurensninger på glasset, for eksempel betongsøl og sementstøv, var lettere å fjerne under byggeperioden. ClearShield® reduserer derfor potensielle kostbare forsinkelser under byggingen, og gir en betydelig lavere kostnader alternativ til å erstatte glasset på grunn av overflateskader.

bottom of page