top of page
How ClearShield Works

01 Glass overflate

​02 Forstørrelse av ClearShield Eco-Glass®

Hvordan ClearShield® Fungerer

ClearShield Eco-System® er svaret på Problemglass.

Kraften som utgjør ClearShield Eco-System® for renovering, beskyttelse og vedlikehold av glass er ClearShield®, en unik polymer harpiks.

Overflaten på vanlig glass er ikke glatt, men består av mikroskopiske topper og groper. Organisk og uorganisk forurensning fylle disse gropene og noen reagerer kjemisk med glasset, og binder fast til overflaten. På grunn av dette, blir rengjøring av glass vanskeligere.


Når den brukes på vanlig glass i sin flytende form, binder ClearShield® i en krysslink med seg selv og glasset, og danner et sterkt kjemisk forbindelse, som gir glasset både høy ytelse, beskyttelse og holdbarhet, oppgraderer overflaten til ClearShield Eco-Glass®. ClearShield® er helt transparent, kjemisk inert, ikke-farlig og UV-stabilt. I motsetning til et belegg, blir ClearShield® en del av glasset slik at den ikke vil flasse av, misfarges eller sprekk.


Fungerer som en «non-stick» stekepanne, ClearShield® hindrer forurensninger fra binding til glassoverflaten og begrenser ytterligere skade forårsaket av korrosjon og kjemiske angrep. Rengjøringen er nå enklere uten behov for sterke slipemidler eller metoder, samt det spare tid og krefter.

ClearShield Eco-Glass® ser ut som nytt hele livet, ved å benytte et anbefalt enkelt og økonomisk vedlikeholdsregime.

bottom of page