top of page
Offshore

Offshore

ClearShield® er ikke bare anvendt på cruiseskip og andre marine fartøy, men også på offshoreinstallasjoner!

 • For glassoverflater på offshoreinstallasjoner:
  Gjør rengjøringen mye lettere og reduserer frekvensen
  Alltid mye lettere å rengjøre-vanligvis reduseres hyppigheten med 50-80%


 • Motstår forurensning og flekkdannelse fra sjøvann, metall oksider, mud og motor-eksos
  Glitrende utseende-bedre sikt-ser renere og nyere ut lenger


 • Forbedrer sikten for mannskap
  Bedre utsyn-økt tilfredshet hos mannskapet-reduserte klager-økt sikkerhet


 • Applikasjon
  Påført før montering eller ombord, behandlingen kan enkelt integreres med normal vedlikeholdsrutiner


ClearShield® beskyttelse anbefales for alle typer eksterne og interne glassflater man finner på offshoreinstallasjoner som borehytter, boligkvarter, shaker-rom, detektorer og kameralinser. Utvendig glass er utsatt for harde forhold, og typisk kilder for forurensning er mud, alkalitet fra sjøvann og atmosfærisk fukt-korrosjon og forurensning. Over tid påvirker akumulert forurensning glassoverflatens utseende, synlighet og sikkerhet. Effektiv rengjøring er vanskelig, om ikke umulig, og utskiftning av glass kan være for kostbart i forhold til både tid og penger.

Glass Renovering

Forurenset og skadet glass blir renovert ved hjelp av våre spesialiserte produkter, og kan tilpasses normale drift og vedlikeholdsplaner. Denne prosessen fjerner alle forurensninger som ennå ikke etset glasset under korrosjons prosessen. Overflatene blir restaurert til en uberørt «som-nye» utseende, klar for påføring av ClearShield® og oppgraderes til ClearShield Eco-Glass®.

Offshore «Case-Studies»

Ekofisk 2/4 X

Ekofisk 2/4 X ‘EkoX’

Denne plattformen er en del av oljefelt komplekset Ekofisk. Ekofisk var Norges første produserende felt og er også en av de største på norsk sokkel. Den produserer både olje og gass, og produksjonen startet i 1971.

Ekofisk 2/4 X er en bore-og produksjonsplattform. Aggressive kjemikalier og forurensning missfarget kraftg glasset i bore-området. Konvensjonelle rensemetoder ble brukt til å prøve å løse problemet, men uten hell. ClearShield System® ble bestilt for å renovere og beskytte driller's cabin, shaker og videokamera, og gjenopprettet glasset til et «som-nytt» utseende.

< Driller's Cabin før (øverst) og etter renovering

Sleipner A

Sleipner A

Sleipner A er en kombinert overnatting, produksjon og bearbeiding offshore plattform på Sleipner Øst gassfelt i den norske sektor av Nordsjøen. Denne oljeplattform ble bygget av at selskapet Norsk Contractors for StatoilA, et multinasjonalt energiselskap, nå endret navn til Equinor.


Glass i drillerbua, knuckleboom Crane, Derrick, shaker Room og kameralinser ble alle renovert og beskyttet med ClearShield®. I drillerbua, i tillegg til å øke synligheten for Driller, har ClearShield® medført betydelige økonomiske besparelser med mindre nedetid og midlertidig stans, for å rengjøre glasset til et akseptabelt nivå.


< Borerens hytte tak glass før (Topp) og etter renovering

bottom of page