top of page
Dekorative / Etset / Sateng

Dekorative / Etset / Sateng Glass

Lett å rengjøre etset/sateng glassflater som varig ser ut som nye!

Den prisbelønte holdbare ClearShield® beskyttelsen på overflaten av etset / sateng glass:

  • Motstår fingermerker og andre flekker

  • er alltid enklere å rengjøre og holde rent

  • opprettholder visuelt utseende og tiltenkt utforming

Ordinæret etset / sateng glass mister enkelt og raskt sin visuelle appell på grunn av smuss, spesielt fra fingermerker. Vedlikehold er svært vanskelig om ikke umulig.


ClearShield®-beskyttelsen er den ideelle løsningen siden den motstår fingermerker og flekker og opprettholder det tiltenkte vakre utseende med dekorative glass.

ClearShield® er den eneste teknologien som gir en jevn og ensartet finish på overflaten av slike typer glass.

Dekorative Glass «Case-Studies»

The Balthazar Restaurant

Balthazar Restaurant

London, Storbritannia

Denne andre Balthazar restauranten ble lansert med rosende omtale i Covent Garden og har fantastiske glass «art deco stil» interiør som er synonymt med merkevaren.


Etter å ha brukt Ritec's «non-stick» glassoverflate behandling i mange år, Go-Glass fabrikken i Cambridge påførte ClearShield® på det spesielle akustiske laminerte glasset, der de hadde etset / sateng design. Ikke bare er glasset lettere å rengjøre og holde rene for en mer langvarig uberørt utseende, det er også mer hygienisk takket være ClearShield's anti-mikrobielle egenskaper.

Rockefeller Center

Rockefeller Center

New York, USA

Bygningen eies og drives av Tishman Speyer, en meget stor og velkjent eiendomsmegler og investeringsselskap.

Tishman Speyer var hele tiden frustrert over rengjøringen av syre-etset glassheis dører og vurderte å erstatte dem på tross av at dette ville blitt veldig kostbart, selv om glasset var relativt nytt. ClearShield System® hjalp til å spare penger og ga dem en langsiktig løsning for å bevare glassdørene, så de ser ut som nye.


< Før renovering og beskyttelse (venstre) og etter

The Modern Restaurant

The Modern

New York, USA

The Modern er rangert blant en liten gruppe av New Yorks fineste restauranter og moderne design, inspirert av Bauhaus bevegelsen, og har høstet stor anerkjennelse. 

De lave jern og sateng glassveggene er en integrert midtpunkt i restauranten og er bakgrunnsbelyst for å skape ekstra effekt. Men den grove overflaten til etset/sateng glass er svært utsatt for skjemmende fingermerker og flekker, og er ofte vanskelig å rengjøre effektivt. Heldigvis, ClearShield System® ble spesifiserte å renovere og beskytte glasset som gikk fra gulv til tak.


Glasset beholder nå sitt fantastiske utseende i lang tid, med redusert vedlikehold og uten behov for sterke kjemikalier.


< Før renovering og beskyttelse (øverst) og etter

bottom of page