top of page
Dusjkabinetter

Dusjkabinetter

Renere og mer hygienisk, glitrende dusjglass uten slit!

Den prisbelønte holdbare ClearShield® beskyttelsen på overflaten i dusjglass:


  • motstår kalkoppbygging og vannflekker

  • er alltid enklere å rengjøre og holde rent, sparer tid og krefter

  • opprettholder et perfekt utseende

  • hindrer bakteriell vekst for et mer hygienisk miljø


Hardt vann skaper stygge og motstandsdyktige vannflekker på ubeskyttet glass. Kalk fra hardt vann etser overflaten av glasset, og høye nivåer av fuktighet akselererer korrosjon prosessen. Denne oppbygging av smuss, muliggjør utviklingen av bakterier. Rengjøring blir svært vanskelig (om ikke umulig) uansett hvor hardt man prøver, man sløser mye tid og krefter. Utseendet på dusjen er lite tiltalende, og bademiljøet blir uhygienisk.


ClearShield®-beskyttelsen er effektiv i dusj og bademiljøer fordi den motstår kalk og er uavhengig bevist å ha hygieniske egenskaper. Det sikrer at vegger eller dusjkabinett av glass, forblir så rene og skinnende som den dagen de ble kjøpt, med minst mulig innsats.

Dusjkabinetter «Case-Studies»

The Sanderson Hotel

The Sanderson Hotellet

London, Storbritannia

Dusjnisjene i dette elegante hotellet i Londons West End ble restaurert tilbake til sin opprinnelige perfekt stand, takket være det prisbelønte ClearShield System®.

Prosjektet i dette ekstraavagante og urbane hotellet, bestod i å renovere og beskytte sandblåst glass i dusjnisjene på 150 rom.


Selv om et attraktivt og populært alternativ, sandblåst glass er spesielt sårbare for overflate forurensing som fingermerker, og som et resultat kan snart miste sin visuelle appell, i tillegg til kalk. ClearShield® var løsningen, og har bevist å motstå disse problemene.

Voile D'or Hotel

Voile D'Or Hotellet

Bel Ombre, Mauritius

Dette luksuriøse 4-stjerners hotellet ligger på sørvestkysten av den vakre landsbygda i Mauritian.

Dusjdører av glass i alle hotellets 180 rom ble behandlet med ClearShield® for å bli enklere å rengjøre, «som nytt» utseende samt forbedret hygiene. Mange andre hoteller i regionen har også hatt fordelene med ClearShield® behandling på glass dusjkabinetter.

Blue Lagoon

Bláa Lónið (Blå Lagune)

Grindavík, Island

Blå Lagune geotermisk spa er en av de mest besøkte attraksjonene på Island.


Men det silica-rike miljøet forurenser kontinuerlig alle glass, ikke bare dusj dører, så det kreves regelmessig vedlikehold for å holde glass rent. Dette var en vanskelig og tidkrevende oppgave, men selv med ofte vask var resultatene likevel ikke tilfredstillende. En bedre, langsiktig løsning hadde ble funnet. Glasset ble renovert og beskyttet med ClearShield® for enklere vedlikehold og varig løsning.

bottom of page