Glass splashbacks

Glass Splashbacks

Få skjolder og bakterie bestandig Splashbacks takket være prisbelønt holdbar, «non-stick» ClearShield® beskyttelse!


  • Sparer rengjøringstid, da det alltid er enklere å rengjøre og holde rent

  • Motstår flekker fra fett og matrester 

  • Unngå skjolder som vises etter rengjøring 

  • 97% mindre bakterier 

ClearShield Eco-Glass® sørger for at glass Splashbacks forblir som nye med redusert innsats, i tillegg til å fremme et renere miljø. ClearShield® er uavhengig dokumentert av Storbritannias Folkehelse Laboratorium å holde glasset hygienisk rent ved å redusere bakteriell vekst.

ClearShield® beskyttelsen fungerer utmerket på glass-benkeplater, og det oppfyller EU og USA Food and Drug Administration (FDA) krav til direkte kontakt med alle typer matvarer, hvilket bekreftes av et uavhengig laboratorium akkreditert av Storbritannia Akkreditering Service (UKAS).

 

OverflateXperten AS

Follow

Contact

Address

  • Facebook
  • Instagram

Tele: +47 5522 7000

OverflateXperten AS, Vestsidevn. 638, N-5363 Ågotnes

Mob: +47 928 06 114

©2021 OverflateXperten AS

Alle merkenavn og produktnavn som brukes på nettstedet er varemerker eller varenavn eid av Ritec International Limited i Storbritannia. Det gis ingen tillatelse med hensyn til bruken av noen av disse navnene, og i tillegg kan enhver slik bruk utgjøre en krenkelse av innehaveren sine rettigheter. 
 
Ingenting i dette dokumentet skal tolkes som overdragelse underforstått, antakelse eller på annen måte, noen lisens til noe patent, varemerke eller annen intellektuell eiendom tilhørende Ritec International Limited, eller noen annen tredjepart.