Hvorfor Velge Ritecoat™

Det unike Ritecoat System™ er spesielt utviklet for «på stedet» renovering, beskyttelse og vedlikehold av mange overflater som inkluderer aluminium, rustfritt stål, pulver belagt, malt og plast overflater. Systemet omdanner vanlige overflater som krever mye vedlikehold til, i enkelt vedlikeholdte «non-stick» overflater.

Ritec's spesialister på «on-site» renovering, omdanner metall og pulver belagte flater, tilbake til et «som-nytt» utseende. Den neste prosessen er anvendelsen av Ritecoat 2200™ eller Ritecoat R630™ (avhengig av undelaget) for å beholde det nye utseende, med enklere vedlikehold.

Fungerer som «non-stick» kokekar, Ritecoat™ overflater:

  • Er mye lettere å rengjøre og holde rene, eliminerer behovet for harde og slipende rengjøring metoder

  • Motstår flekker og misfarging, beholder sitt «som nye» utseende og ytelse mye lenger

  • Ser renere og klarere ut, med lengre intervaller mellom rengjøring-gir forbedret utseendet og kundetilfredshet

Ritecoat System™ ble introdusert 1991 og har dokumentert effekt mot forvitring, graffiti og kjemiske angrep, i en rekke miljøer.

 

OverflateXperten AS

Follow

Contact

Address

  • Facebook
  • Instagram

Tele: +47 5522 7000

OverflateXperten AS, Vestsidevn. 638, N-5363 Ågotnes

Mob: +47 928 06 114

©2021 OverflateXperten AS

Alle merkenavn og produktnavn som brukes på nettstedet er varemerker eller varenavn eid av Ritec International Limited i Storbritannia. Det gis ingen tillatelse med hensyn til bruken av noen av disse navnene, og i tillegg kan enhver slik bruk utgjøre en krenkelse av innehaveren sine rettigheter. 
 
Ingenting i dette dokumentet skal tolkes som overdragelse underforstått, antakelse eller på annen måte, noen lisens til noe patent, varemerke eller annen intellektuell eiendom tilhørende Ritec International Limited, eller noen annen tredjepart.