top of page

Ofte Stilte Spørsmål

Vi håper denne siden svarer på eventuelle spørsmål du måtte ha om ClearShield®. Hvis du har ytterligere spørsmål, ikke nøl med å kontakte oss.


Q. Hva er ClearShield®?

A. ClearShield® er en del av en prisbelønt glassoverflate renovering, «non-stick» beskyttelse og vedlikeholdssystem utviklet og produsert av Ritec International i Storbritannia. Når væsken brukes på vanlig glass, oppgraderer ClearShield® vanlig glass til «non-stick» ClearShield Eco-Glass®.

Q. Hva er ClearShield Eco-System®?

A. ClearShield Eco-System® er et unikt og komplett system som konverterer vanlig glass til «non-stick», Easy-Clean ClearShield Eco-Glass®. Det kan brukes i alle fabrikker, det tilpasses alle volum av produksjonen, så vel som til allerede installert. Der eksisterende glass er flekket og misfarget, kan dette bli brakt tilbake til en «som-nytt» utseende takket være systemets unike renovering prosessen. Et enkelt og miljømessig ansvarlig utvalg, med vedlikeholds løsninger kompletterer systemet.


Q. Hvordan fungerer ClearShield Eco-Glass®?

A. ClearShield Eco-Glass® fungerer som «non-stick» kokekar. Det:

  • er mye lettere å rengjøre og holde rent-eliminerer behovet for harde og slipende rengjøring produkter eller metoder

  • motstår vedheft og misfarging-beholder sitt «som-nye» utseende og ytelse mye lengre tid

  • ser renere og lysere lengre mellom rengjøringintervallene-forbedrer generelt utseende, ytelsen og kundetilfredshet

  • holder seg mer hygienisk-den nylig oppgraderte overflaten motstår vedheft og vekst av bakterier


Q. Hvordan og hvor er ClearShield Eco-Glass® laget?

A. Holdbar glassoverflatebeskyttelse er en del av et komplett og unikt system, ClearShield Eco-System® Det gjør at overflaten på ordinært glass blir konvertert til en «non-stick», enkel å rengjøre-overflate, i fabrikken eller på stedet når glasset allerede er installert. Enten den brukes i fabrikken eller på-stedet, kan ClearShield® bare brukes av trente applikatører.


Q. Hva om glasset er allerede installert og har blitt flekkete / misfarget?

A. For glass som allerede er flekkete / misfarget, vil ClearShield Eco-System® renovere overflaten til sin opprinnelige og «Som Nytt» utseende. Så, etter at glasset er omgjort til «non-stick» ClearShield Eco-Glass®, anbefales et enkelt og økonomiskt vedlikeholdsprogram. Vedlikeholdsprogrammet bevarer ClearShield Eco-Glass® så det ser ut som og oppfører seg som nytt hele levetiden-og holde sitt løfte om synlighet, klarhet og renslighet.

 ​ 

Q. Trenger ClearShield Eco-Glass® rengjøring?

A. Ja. Igjen, akkurat som «non-stick» kokekar trenger litt rengjøring, så gjør ClearShield Eco-Glass®. I gjennomsnitt er rengjøringen som kreves mindre enn halvparten så ofte som med vanlig glass. Vi har utviklet spesielle vedlikeholdsprodukter for å opprettholde ytelsen og utseendet til ClearShield Eco-Glass® for å optimalisere holdbarheten.

Q. Hvor lenge varer ClearShield®?

A. Når et enkelt og økonomisk vedlikeholdsprogram følges, vil ClearShield Eco-Glass® se ut som og opptre som nytt i årevis, avhengig av miljøforhold. Retningslinjer for vedlikehold og holdbarhet basert på spesifikke miljøer finnes. Ta kontakt med oss for retningslinjer som er relevante for ditt program eller miljø.


Q. Hvor mye koster det?

A. Dette avhenger av hvor og hvordan ClearShield Eco-Glass® er produsert. Dersom det er fabrikkprodusert, avhenger kostnadene hovedsakelig av type glass og påføringsmetode. Hvis det påføres «on-site» på bygg, avhenger kostnadene ved å konvertere vanlig glass til ClearShield Eco-Glass® hovedsakelig på tilstanden til glasset og tilkomst, for eksempel graden av flekkdannelse / misfarging og tilgjengelighet.


Q. Kan jeg bruke det selv på mitt dusjglass, båtvinduer, glassmøbler, vinduer og vinterhage?

A. Vi tilbyr Clear-Vision™ løsning med «gjør-det-selv-kits». Dette er en detaljhandel / forbruker versjon av industri / kommersielle ClearShield Eco-System® anvendt av utdannede spesialister. Clear-Vision™ DIY Kits er tilgjengelig for dusjglass, båtvinduer, glassmøbler, vinduer og vinterhager av glass.

Q. Er det nødvendig å bruke Ritec spesielle rengjøringsmidler for å opprettholde ClearShield Eco-Glass®?

A. Ritec produkter er anbefalt fordi de er spesielt formulert for å opprettholde utseendet og ytelsen til ClearShield Eco-Glass®. Andre produkter kan brukes forutsatt at de ikke slipemiddel og ikke etterlater en rester eller film, men Ritec bør konsulteres dersom ytelsen og utseendet til ClearShield Eco-Glass® skal optimaliseres.


Q. Hva vil angripe ClearShield Eco-Glass®?

A. I likhet med «non-stick» kokekar, kan slipende rengjøringsmidler og sterke kjemikalier, angripe overflaten av ClearShield Eco-Glass®. Men slike produkter er ikke nødvendigå benytte på grunn av «Easy-Clean» egenskaper ClearShield Eco-Glass®.


Q. Har ClearShield® noen effekt på glassets farge, optiske egenskaper eller lystransmisjon?

A. Nei, bortsett fra å opprettholde den opprinnelige ytelsen ved å holde glasset renere og lysere.

Q. Kan ClearShield® brukes på plast som akryl eller polykarbonater?

A. Nei, ClearShield® fungerer bare på glass-og keramikk-og Porselens materialer. Den skylles av andre overflater.

bottom of page