top of page
Queen Bee Skulptur

Tester og Erfaring

Ritecoat™ har blitt testet grundig, og har bestått følgende områder:

  • Generelt / mekanisk

  • Slite-og skrape motstand

  • Fuktighet/forvitring

  • Motstand mot salt angrep

  • Motstand mot syrer

  • Motstand mot baser / lut

  • Løsemiddel-motstand

  • Motstand mot andre væsker


Ytelsen er også dokumentert i virkelig bruk med «case-studies» fra hele verden...

Ritecoat™ «Case-Studies»

Queen Bee Skulptur

Queen Bee Skulptur

Eureka Bygning, Melbourne, Australia

I 2006, Richard Stringer, en kunstner fra Melbourne, ble bestilt av tårnets arkitekt, Nonda Katsalidis, for å lage Queen Bee, hovedutsmykningen på tårnet.

Skulpturen henger 30 meter fra bakkenivå og består av tolv små bier og én større bie. De mindre biene er omtrent på størrelse med en liten personbil, mens den store bien er på størrelse med en varebil.

Hver bie består av eloksert aluminium plater, ca 100mm x 100mm i størrelse, og pop-naglet til et glassfiber skall. Det ble problemer under byggingen i fabrikken fordi: hver plate hadde silikon der panelene overlappet, og silikonen hadde blitt utilsiktet smurt utover hele skulpturene, og kunstneren prøvde å rengjøre dette. Det fantes likevel en løsning tilgjengelig: Ritecoat System™. Etter at overflaten ble spesielt renovert, ble den behandlet med Ritecoat 2200™. Med beskyttelsesfasen fullført, ble biene løftet med kran på Eureka Tower.

Ritecoat™ beskyttet overflaten mot anløping og korrosjon. Den forbedret også fargen på aluminiumet og reduserte nødvendig vedlikehold og rengjøring. Dette var spesielt viktig fordi hyppige tilgang til biene for vedlikehold, ville være problematisk.

​Toshiba Osaka Bygning

Toshiba Osaka Bygning

Osaka, Japan

Rundt 2 000m² med eksterne eloksert aluminiums paneler ble renovert og beskyttet med Ritecoat System™.


Som et resultat av tre års sammenlignende testpartier med en konkurransedyktig harpiks belegg, Ritecoat™ var den klart overlegne og ble derfor spesifisert for dette prosjektet.

Takket være systemet, ser nå panelene ut som nye i lang tid, uten behov for hyppige vedlikehold.

Kjøpesenter

Kjøpesenter

Breda, Nederland

Dette prosjektet involverte renovering og beskyttelse av over
1 170m² med lys og mørk grå pulverlakkerte dører, rammer og kledning med Ritecoat R630™.


Resultatene er virkelig imponerende. For eieren av bygningen, betyr det en mer attraktiv bygning for leietakere og besøkende, uten kostnaden av kostbare utskiftninger, og enklere vedlikehold for fremtiden.


Av de fire bygningene som eies av TMC Eiendoms Forvaltning i samme gate, var den 14 år gamle bygningen strøkets eldste. Pulverlakken var helt misfarget og tydelig eldet. Vanlig vask var ikke lenger tilstrekkelig til å opprettholde et tilfredsstillende utseende.


I samarbeid med Segeren Cleaning i løpet av en 22 dagers periode, Ritec's team av eksperter brukte Ritecoat System™ til å utføre en dyprens og fjernet all forurensning bygd opp gjennom årene. Det neste stadiet var bruk av Ritecoat™ for å beskytte den pulverlakkerte overflaten for en langvarig «som-nytt» utseende. Ritecoat™ beskytter også overflaten mot ytterligere vedhetf, noe som gjør fremtidig rengjøring betraktelig enklere.

For løsninger på renovering, beskyttelse og vedlikehold av metall, lakkerte og plast overflater, ta kontakt med oss.

bottom of page