top of page
Vinduer, drivhus og glasstak

Vinduer, Drivhus og Glasstak / Overlys

Bedre dagslys, renhet og klarhet... for å øke ditt velvære!

Den prisbelønte holdbare ClearShield® beskyttelse på overflater av glass i vinduer, drivhus og glasstak / overlys:


  • Sparer rengjøringtid, da det alltid er enklere å rengjøre og holde rent

  • Sikrer renere glass enkelt, slik at kraftig vedheftet smuss er lettere å fjerne

  • Opprettholder «som-nytt» uberørt utseende, ettersom det motstår flekker og misfarging


Sevje og pollen, fugleekskrementer og atmosfærisk forurensning ødelegger utseendet til ubeskyttet glass og setter lett flekker på overflaten. Rengjøring av vedheftet smuss er svært vanskelig, om ikke umulig. Urene glass skjemmer det generelle utseendet.

ClearShield Eco-Glass® sikrer at glass i vinduer, drivhus og glasstak, forblir så rene og klare som den dagen de ble installert, noe som gir optimal klarhet med minst mulig innsats.

Privatbolig «Case-Studies»

Hoybraten House  - før og etter ClearShield-behandling

Privat Hus

Høybråten

Huseierne fikk taksteinen på huset sitt renovert og fornyet av et profesjonelt firma. De var fornøyde med resultatet, men oppdaget etterpå at kjemikalier som var sprayet på taksteinene hadde blåst bort og drevet over på vinduene på forsiden av huset, impregneringen festet seg til glasset og ødela utsikten. Denne uorganiske forurensningen på glasset viste seg umulig å fjerne ved bruk av standard rengjøringsprodukter.

Takselskapet ble kontaktet, men deres eneste løsning var til syvende og sist å gi økonomisk kompensasjon for å få erstattet det berørte glasset foran huset. Huseierne hadde ikke noe annet valg enn å akseptere dette, med tanke på at glassbytte fortsatt ville være et problem. Men enda verre, huseierne innså senere at alle vinduer rundt huset var forurenset, så dette må også løses, noe som ville øke kostnadene i tillegg til alt bryderiet det medførte.


Stein Solli OverflateXperten henvendte seg til huseierne med et raskt, kostnadseffektivt alternativ: ClearShield Eco-System®, utviklet for å renovere, beskytte og vedlikeholde glass. I stedet for å måtte tåle bryet og større kostnadene ved å få alt glasset skiftet ut, var dette utvilsomt det bedre alternativet. I tillegg vil eventuell fremtidig forurensning ikke binde seg til den beskyttede overflaten, men enkelt la seg vaske av igjen.

OverflateXpertens forslag om å behandle alle vinduer rundt huset ble akseptert. Huseierne var henrykte over OverflateXpertens oppussings- og beskyttelsesarbeid av glass, og sa: «Takk for en flott jobb! Vi ser bokstavelig talt verden på en ny måte nå!»

< Før renovering og beskyttelse (øverst) og etter

Casa Caribe  - før og etter ClearShield-behandling

Casa Caribe

Cancun, Mexico

Denne praktfulle eiendommen har utsikt mot stranden; alt glasset kan flyttes slik at stuen integreres med stranden og det karibiske hav.

Men etter flere år med eksponering for Cancun's vær, begynte det å bli vanskeligere å rengjøre og enda viktigere tiden det forble rent ble stadig kortere. Dette økte hyppigheten og kostnadene ved rengjøring. Man kom til det stadiet at det måtte rengjøres daglig, ofte flere ganger om dagen, for å få det krystallklare utseende eieren krevde.

Rengjøringen av ClearShield® «non-stick» glasset, foregår nå bare to ganger i uken og med svært liten innsats involvert, man sparer tid, penger og krefter. Eieren av huset kan nå sette pris på en perfekt utsikt og den vakre utseendet til glasset er bevart.


< Før renovering og beskyttelse (over) og etter

Olympus Building, Nederland

Olympus Building

Den Haag, Nederland

FerdigstIlt i 2002, denne luksus-leilighetsbygningen er 50 meter høy, og består av 16 etasjer. Det er imidlertid noen problemer som negativt påvirker glasset. For det første betyr sentrumsbeliggenheten at trafikk-forurensing er et stort problem. For det andre, er kysten av Scheveningen mindre enn to kilometer unna, slik at den konstante sjøvinden blåser salt og sand på glasset overflaten, noe som resulterer i smuss og kalk oppbygging. I tillegg, kommer betongstøv og utskilling fra konstruksjonen, og forurenser glasset.


I to år, hadde glasset vært ubeskyttet, noe som resulterte i en forurensning som ikke kunne fjernes ved hjelp av konvensjonelle rengjøringsteknikker.

Bygningens beboere og entreprenøren besluttet at løsningen var renovere og behandle glasset med ClearShield System®. Når glasset ble restaurert tilbake til sitt opprinnelige utseende, med ClearShield®, ga dette beskyttelse mot forurensninger, som forvitring og atmosfærisk forurensning. Dette resulterte i enklere rengjøring for fremtiden og en lengre varig uberørt utseende i mellom rengjøringssyklusene.

bottom of page