top of page
Vinduer, drivhus og glasstak

Vinduer, Drivhus og Glasstak / Overlys

Bedre dagslys, renhet og klarhet... for å øke ditt velvære!

Den prisbelønte holdbare ClearShield® beskyttelse på overflater av glass i vinduer, drivhus og glasstak / overlys:


  • Sparer rengjøringtid, da det alltid er enklere å rengjøre og holde rent

  • Sikrer renere glass enkelt, slik at kraftig vedheftet smuss er lettere å fjerne

  • Opprettholder «som-nytt» uberørt utseende, ettersom det motstår flekker og misfarging


Sevje og pollen, fugleekskrementer og atmosfærisk forurensning ødelegger utseendet til ubeskyttet glass og setter lett flekker på overflaten. Rengjøring av vedheftet smuss er svært vanskelig, om ikke umulig. Urene glass skjemmer det generelle utseendet.

ClearShield Eco-Glass® sikrer at glass i vinduer, drivhus og glasstak, forblir så rene og klare som den dagen de ble installert, noe som gir optimal klarhet med minst mulig innsats.

​Vinduer, Drivhus og Glasstak / Overlys: Service

Privatbolig «Case-Studies»

​Vinduer, Drivhus og Glasstak / Overlys: Projects
Casa Caribe, before and after

Casa Caribe

Cancun, Mexico

Denne praktfulle eiendommen har utsikt mot stranden; alt glasset kan flyttes slik at stuen integreres med stranden og det karibiske hav.

Men etter flere år med eksponering for Cancun's vær, begynte det å bli vanskeligere å rengjøre og enda viktigere tiden det forble rent ble stadig kortere. Dette økte hyppigheten og kostnadene ved rengjøring. Man kom til det stadiet at det måtte rengjøres daglig, ofte flere ganger om dagen, for å få det krystallklare utseende eieren krevde.

Rengjøringen av ClearShield® «non-stick» glasset, foregår nå bare to ganger i uken og med svært liten innsats involvert, man sparer tid, penger og krefter. Eieren av huset kan nå sette pris på en perfekt utsikt og den vakre utseendet til glasset er bevart.


< Før renovering og beskyttelse (over) og etter

Olympus Building

Olympus Building

Den Haag, Nederland

FerdigstIlt i 2002, denne luksus-leilighetsbygningen er 50 meter høy, og består av 16 etasjer. Det er imidlertid noen problemer som negativt påvirker glasset. For det første betyr sentrumsbeliggenheten at trafikk-forurensing er et stort problem. For det andre, er kysten av Scheveningen mindre enn to kilometer unna, slik at den konstante sjøvinden blåser salt og sand på glasset overflaten, noe som resulterer i smuss og kalk oppbygging. I tillegg, kommer betongstøv og utskilling fra konstruksjonen, og forurenser glasset.


I to år, hadde glasset vært ubeskyttet, noe som resulterte i en forurensning som ikke kunne fjernes ved hjelp av konvensjonelle rengjøringsteknikker.

Bygningens beboere og entreprenøren besluttet at løsningen var renovere og behandle glasset med ClearShield System®. Når glasset ble restaurert tilbake til sitt opprinnelige utseende, med ClearShield®, ga dette beskyttelse mot forurensninger, som forvitring og atmosfærisk forurensning. Dette resulterte i enklere rengjøring for fremtiden og en lengre varig uberørt utseende i mellom rengjøringssyklusene.

John Evemy's House

John Evemy's Huset

Basingstoke, Storbritannia

John Evemy spesifisert Zenith vinduer og dører for hans Basingstoke hjem tilbake i 1991. Glasset hadde fordelen av ClearShield® «non-stick» beskyttelse som standard.


​Etter nesten 15 år, begynte John å legge merke til at glasset ikke var så lett å rengjøre og innså at det var på tide å få ClearShield® oppfriskning. Imponert av de «enkle å rengjøre» fordelene, og særlig holdbarheten av ClearShield® som varte 14 år, John hadde ingen betenkligheter med å bestille en rebehandling. Ritec utførte med glede en re-behandling med ClearShield® på eksisterende vinduer og dører.


En henrykt John nå har «non-stick», enkelt rent glass igjen. ClearShield® er et utmerket produkt sier John: "Hvis noen spurte meg vil jeg absolutt anbefale det!"

bottom of page