top of page
Et Komplett System

Et Komplett System

ClearShield Eco-System® er et unikt, prisbelønt, fullt integrert system for:


  • Glass renovering, som bringer allerede installert glass tilbake til sitt «som-nytt» utseende når alt annet mislykkes

  • Glass «non-stick» beskyttelse, som konverterer overflaten av vanlig glass til ClearShield Eco-Glass® og bidrar til å beholde det opprinnelige enkle vedlikeholdet, klarhet og glitrede glass

  • Glass-vedlikehold, et enkel og miljøvennlig vedlikeholdsprogram som gjør det mulig for ClearShield Eco-Glass® å være effektivt i hele levetiden


Glass Renovering

Akkurat som når ubeskyttet metall ruster, forringes ubeskyttet glass. Forurensning fester seg til overflaten av ubeskyttet glass, reduserer lystransmisjonen og ødelegger dens utseende.

Ritec's unike glassrenovering prosess fjerner forurensning, både organisk og uorganisk, fra overflaten av Problemglass når regelmessig renhold er ikke lenger effektive.

Når alt annet svikter, er renovering den ideelle løsningen for utvendig og innvendig glass som er blitt forurenset og missfarget.


Glass «Non-Stick» Beskyttelse

Umiddelbart etter renovering, er glassoverflaten forseglet og beskyttet av ClearShield®. Det fungerer som «non-stick» kokekar, ClearShield® «non-stick» beskyttelse hindrer vann og luftbåren smuss og forurensninger å sette seg på og binde til overflaten av glass, noe som normalt fører til vanskelig, om ikke umulig, vedlikehold og flekker.

ClearShield® beskyttet glass, også kjent som ClearShield Eco-Glass®...

  • motstår flekker og misfarging

  • er alltid enklere å rengjøre og å holde rent

  • vanligvis halveres frekvensen av behovet for rengjøring


Glass Vedlikehold

Spesifikke retningslinjer for holdbarhet og etterbehandlings anbefalinger finnes, avhengig av bruk og miljø i ClearShield Eco-Glass®Kontakt oss nå for informasjon om dine spesifikke behov.

bottom of page