top of page

Personvernreglene

Vi er forpliktet til å ivareta personvernet til våre nettsider besøkende; Denne policyen fastsetter hvordan vi vil behandle dine personlige opplysninger.

Nettstedet vårt bruker Google Analytics for å spore besøksinteraksjoner, som bruker informasjonskapsler for å gi meningsfulle rapporter om våre besøkende. Google Analytics-informasjonskapsler samler imidlertid ikke inn personlige opplysninger om webområdets besøkende. Ved å bruke våre nettsider og akseptere disse vilkårene for bruk, samtykker du i bruk av informasjonskapsler av Google Analytics i samsvar med vilkårene i disse retningslinjene.


(1) Hvilke Opplysninger Innhenter vi?

Vi kan samle inn, lagre og bruke følgende typer personlig informasjon

(a) informasjon knyttet til eventuelle transaksjoner utført mellom deg og oss på eller i forhold til dette nettstedet, inkludert informasjon om eventuelle kjøp du gjør av våre varer eller tjenester (inkludert fornavn, etter navn, firmanavn, e-postadresse, kontakttelefonnummer, fullstendig leveringsadresse og fullstendig faktureringsadresse);

(b) informasjon du gir oss for det formål å registrere deg hos oss (inkludert fornavn, etter navn, firmanavn, e-postadresse, fødselsdato, fullstendig adresse, kontakttelefonnummer);

(c) informasjon som du gir til oss for det formål å abonnere på våre nettsider tjenester, e-postmeldinger og / eller nyhetsbrev (inkludert fornavn, etter navn og e-postadresse);

(d) annen informasjon som du velger å sende til oss; og

(e) annen informasjon.


(2) ‘Cookies’ (Informasjonskapsler)

En informasjonskapsel består av en tekst som sendes av en Web-server til en Web-leser, og lagres av Web-leseren. Informasjonen sendes deretter tilbake til serveren hver gang leseren ber om en side fra serveren. Dette gjør det mulig for Web-serveren å identifisere og spore Web-leseren.

Vi bruker Google Analytics til å analysere bruken av dette nettstedet. Google Analytics genererer statistiske og annen informasjon om nettstedet bruk ved hjelp av cookies, som er lagret på brukernes datamaskiner. Informasjonen som genereres i forbindelse med nettstedet vårt brukes til å lage rapporter om bruken av nettstedet. Google vil lagre denne informasjonen. Googles retningslinjer for personvern er tilgjengelig på: http://www.google.com/privacypolicy.html.

De fleste nettlesere lar deg avvise alle informasjonskapsler, mens noen nettlesere lar deg avvise bare tredjepartsinformasjonskapsler. Blokkering av alle informasjonskapsler vil imidlertid ha en negativ innvirkning på anvendligheten av mange nettsteder.

(3) Ved Hjelp av Dine Personopplysninger

Personlige opplysninger som sendes inn til oss via dette nettstedet vil bli brukt til de formål som er angitt i disse retningslinjene for personvern eller i relevante deler av nettstedet.

Vi kan bruke din personlige informasjon til:

(a) administrere nettsiden;

(b) forbedre din surfing ved å tilpasse nettstedet;

(c) aktivere din bruk av tjenestene som er tilgjengelige på nettstedet;

(d) «Send til deg» varer kjøpt via nettstedet, og leverer til deg tjenester som er kjøpt via nettsiden;

(e) sende uttalelser og fakturaer til deg, og samle innbetalinger fra deg;

(f) sende deg generell (ikke-markedsføring) kommersiell kommunikasjon;

(g) sende deg e-postmeldinger som du har spesifikt bedt om;

(h) Send til deg vårt nyhetsbrev og annen markedsføring kommunikasjon knyttet til vår virksomhet eller bedrifter av nøye utvalgte tredjeparter som vi tror kan være av interesse for deg via post eller, hvor du spesifikt har samtykket til dette, via e-post eller lignende teknologi (du kan informere oss når som helst hvis du ikke lenger krever markedsføringskommunikasjon);

(i) gir tredjeparter med statistisk informasjon om våre brukere-men denne informasjonen vil ikke bli brukt til å identifisere en enkelt bruker;

(j) håndtere henvendelser og klager gjort av eller om deg relatert til nettstedet; og

(k) andre bruksområder.

Hvor du oppgir personlig informasjon for publisering på våre nettsider, vil vi publisere og ellers bruke denne informasjonen i samsvar med lisensen du gir til oss.

Vi vil ikke uten uttrykkelig samtykke gi din personlige informasjon til noen tredjeparter i den hensikt å direkte markedsføring.


(4) Avsløringer

Vi kan gi informasjon om deg til noen av våre ansatte, ledere, agenter, leverandører eller underleverandører så langt det er nødvendig for de formål som angitt i disse retningslinjene for personvern.

I tillegg kan vi avsløre din personlige informasjon:

(a) i den utstrekning vi er pålagt å gjøre det etter loven;

(b) i forbindelse med eventuelle søksmål eller søksmål;

(c) for å etablere, utøve eller forsvare våre juridiske rettigheter (herunder gi informasjon til andre i forbindelse med svindel forebygging og redusere kredittrisiko);

(d) til kjøperen (eller potensiell kjøper) av enhver bedrift eller eiendel som vi er (eller vurderer) selger; Og

(e) til enhver person som vi rimelig tror kan gjelde for en domstol eller annen kompetent myndighet for utlevering av at personlig informasjon der, i vår fornuftige mening, slik domstol eller myndighet vil være rimelig sannsynlig å bestille formidling av at personlig Informasjon.

Med unntak av det som er angitt i disse retningslinjene, vil vi ikke gi informasjon til tredjeparter.


(5) Internasjonale Dataoverføringer

Informasjon som vi samler inn kan lagres og behandles i og overføres mellom noen av landene der vi opererer for å gjøre oss i stand til å bruke informasjonen i henhold til disse retningslinjene for personvern.

Informasjon som du gir kan bli overført til land (inkludert USA, India og andre land) som ikke har databeskyttelse lover tilsvarende de som er i kraft i det europeiske økonomiske SamarbeidsOmråde.

I tillegg vil personlig informasjon som du sender inn til publisering på nettstedet bli publisert på Internett, og kan være tilgjengelig, via Internett, rundt om i verden. Vi kan ikke forhindre bruk eller misbruk av slik informasjon av andre.

Du samtykker uttrykkelig til slik overføring av personlig informasjon.


(6) Sikkerhet for Personopplysninger

Vi vil ta rimelige tekniske og organisatoriske forholdsregler for å hindre tap, misbruk eller endring av dine personlige opplysninger.

Vi vil lagre all den personlige informasjonen du oppgir på våre sikre (passord-og Firewall-beskyttede) servere. 

Dataoverføring over Internett er naturligvis usikkert, og vi kan ikke garantere for sikkerheten til data som sendes over Internett.

Du er ansvarlig for å holde passordet og bruker opplysningene konfidensielle. Vi vil ikke spørre deg om passordet ditt (unntatt når du logger deg på nettstedet).


(7) Politiske Endringer

Vi kan oppdatere disse retningslinjene fra tid til annen ved å publisere en ny versjon på nettsiden vår. Du bør sjekke denne siden noen ganger for å sikre at du er fornøyd med eventuelle endringer.

Vi kan også varsle deg om endringer i våre retningslinjer for personvern på e-post.


(8) Dine Rettigheter

Du kan instruere oss til å gi deg all personlig informasjon vi har om deg. Bestemmelse av slik informasjon vil være underlagt:

(a) betaling av et gebyr (for tiden fast på €10,00); og

(b) tilførsel av passende bevis på identiteten din (for dette formålet, vil vi vanligvis godta en fotokopi av passet ditt sertifisert av en advokat eller bank pluss en original kopi av et verktøy regning som viser din nåværende adresse).

Vi kan holde tilbake slike personlige opplysninger i den utstrekning loven tillater.

Du kan instruere oss til ikke å behandle din personlige informasjon for markedsføringsformål, ved å sende en e-post til oss. I praksis vil du vanligvis enten uttrykkelig enig på forhånd til vår bruk av dine personlige opplysninger i markedsføringsøyemed, eller vi vil gi deg en mulighet til å velge bort bruken av dine personlige opplysninger i markedsføringsøyemed.


(9) Tredjepartsnettsteder

Nettstedet inneholder lenker til andre nettsteder. Vi er ikke ansvarlig for retningslinjer eller praksis av tredjepartsnettsteder.


(10) Oppdatere Informasjon

Gi oss beskjed om den personlige informasjonen som vi har om deg må rettes eller oppdateres.


(11) Kontakt

Hvis du har spørsmål om disse retningslinjene eller vår behandling av dine personlige opplysninger, kan du skrive til oss via e-post til post@overflatexperten.no eller ved å poste til Stein Solli OverflateXperten, Vestsidevn, 638, N-5363 Ågotnes, Norge.


(12) Data Kontroller

Data kontrolleren ansvarlig i forhold til informasjonen som samles inn på dette nettstedet er Stein Solli OverflateXperten.

bottom of page