top of page
Om Oss

Om Oss

"Vårt mål er å utvikle og markedsføre internasjonalt «non-stick» overflate teknologi for påføring på nye og eksisterende overflater."

Historien om ClearShield® begynte i 1981, da Stephen og Karen Byers undersøkte potensialet for lavt-vedlikeholds glass. Etterhvert tilegnet de seg rettighetene til en ny teknologi for glassoverflate beskyttelse. Omfattende forskning og forbedringer førte frem til den opprinnelige formelen, og teknologien ble merket «ClearShield».

I 1987 ble Ritec International Ltd dannet av Stephen og Karen Byers. I mer enn 40 år, har selskapet utviklet markedet for glassoverflate beskyttelse innen floatglass-industrien, effektivt vært ledende i bransjen og fått enorm felterfaring, med høykvalitets teknologi, ClearShield System®.


Ritec's ClearShield® «non-stick» glass har fått stor anerkjennelse og aksept i behandlingen av glass, etterhvert som industrien og sluttbrukere av glass har blitt stadig mer oppmerksomme på behovet for å beskytte glasset, slik at det holder sitt løfte om klarhet, synlighet og renslighet over tid.


Ved dedikert produktutvikling og innovasjon, har Ritec ikke bare bygget opp sin ekspertise for beskyttelse av glass, men også utviklet et fullt integrert system for renovering, beskyttelse og vedlikehold av glass. Dets utvalg av kvalitetsprodukter tilbyr løsninger til alle glass-brukere, enten det brukes i fabrikk eller på-stedet.


Den siste utviklingen er ClearShield Eco-System®, som er et resultat av «neste generasjon» ClearShield®, og som inkorporerer ytterligere forbedringer i ytelse og holdbarhet.


I dag, er det hundrevis av glassbearbeidere og produsenter verden over, som nyter fordelene av ClearShield Eco-System® i et bredt spekter av applikasjoner, inkludert arkitektoniske, dekorative, dusjkabinett, marine, jernbane og bolig glass.

Ytelsen til multi-prisvinnende ClearShield® er nå godt anerkjent av industrien, og har beviste resultater, ikke bare basert på laboratorietester, men enda viktigere ved mange års erfaring i felt.

På grunn av den globale etterspørselen etter overflatebeskyttelsesteknologier, har Ritec et omfattende nettverk av markedspartnere globalt som tilbyr Ritec produkter.

Ritec´s ekspertise har gjort det mulig for selskapet å utvikle teknologier for renovering, beskyttelse og vedlikehold av andre overflater. Dette inkluderer Ritecoat System™ for metaller og pulverlakkerte overflater, VoltShield System™ for keramiske elektriske-isolatorer, SE-550 Silikon-Eater og Ritepolish, et allsidig overflate-rengjøringsmiddel.

Vi er distributører av ClearShield® – Ritecoat™ – VoltShield™ i de skandinaviske landene. Våre kunder er alt fra Offshoreindustrien til glassprodusenter og entreprenører. Vi utfører praktisk ClearShield® arbeid hvor som helst, og da spesielt på steder hvor det ikke enda er etablert forhandler. Vår erfaring med glassarbeid og overflatebehandling med ClearShield® startet i 1989, så selv om Overflatexperten er relativt nystartet selskap, så har vi faktisk over 30 års erfaring på dette spesialområdet. Pr i dag er der nesten 20 bedrifter som bruker og anbefaler ClearShield® i Skandinavia, dette antallet er stigende.


Har du spørsmål, trenger din bedrift «et bein til å stå på», eller ønsker du å komme i kontakt med nærmeste forhandler, så er du hjertelig velkommen til å ta kontakt når som helst.

Our Global Network

Vårt Globale Nettverk

Ritec International har et omfattende nettverk av distributører over hele verden. Vi kan levere produkter og støtte lokalt i en rekke land (representert ved de grønne områdene i kartet ovenfor).


Hvis du ønsker å finne en Ritec Internasjonal representant nær deg, klikk her eller kontakt Ritec International i Storbritannia direkte ved å klikke her.

Ritec's Sertifiseringer

ISO9001:2015

ISO 9001:2015

Kvalitetsstyringssystemer

ISO914001:2015

ISO 14001:2015

Miljøstyringssystemer

SafeContractor Approved

SafeContractor

 

Achilles UVDB Qualified

Achilles UVDB

 

Priser

G15 Finalist

G15 Commercial Project of the Year
Finalist

P&O Cruises MV Britannia Cruise Liner
British G-Awards 2015

Big Pitch 2015 Finalist

The Big Innovation Pitch
Finalist

The ClearShield Eco-System™
Ecobuild 2015


G14 Finalist

G14 Training & Development Initiative of the Year
Finalist

Ritec International Remote Training & Technical Support Centre
British G-Awards 2014

US Glass 2013 Winner

Surface Treatment Product of the Year
Vinner

ClearShield®
US Glass 2013

G13 Finalist

G13 Environmental Initiative of the Year
Finalist

The ClearShield Eco-System™
British G-Awards 2013

​Working Neighbourhood Fund Export Winner

Working Neighbourhood Fund Export
Vinner

Ritec International Ltd
Enterprise Enfield 2010

Enfield Innovators Competition 2009 Runner-Up

Best Entrant from
a Business

Andreplass

Ritec International Ltd
Enfield Innovators Competition 2009

G09 Winner

G09 Glass Company
of the Year

Vinner

Ritec International Ltd
British G-Awards 2009

Enterprise Enfield ​Innovative Business of the Year Runner-Up

Innovative Business
of the Year

Andreplass

Ritec International Ltd
Enterprise Enfield 2008

ARA Best New Technology 3rd Place

Best New Technology
3.plass

ClearShield®
US Awards and Recognition Association (ARA) 2008

G05 Winner

G05 Specialist of the Year

Vinner

Ritec International Ltd
British G-Awards 2005
​US Glass Product of the Year Voted #1

Product of the Year

Stemt frem til 1.plass

ClearShield®
US Glass 2002

​Millennium Products Winner

Millennium Products
Vinner

ClearShield System™
British Design Council 2000

​Daily Mail Blue Ribbon Winner

Daily Mail Blue Ribbon
Vinner

ClearShield®
London Ideal Home Exhibition 1987

​Prince of Wales Award for Industrial Innovation and Production 1987 Winner

Prince of Wales Award
for Industrial Innovation and Production

Vinner

ClearShield®
British Engineering Council 1987

bottom of page